ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Panthessaliki.gr
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

14/2/2020

ΠΡΟΣ ΜΕΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αξιότιμα μέλη,

Σε συνέχεια της από 3-2-2020 σχετικής απόφασης του Διοικητικού μας Συμβουλίου, η Ένωση Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η Πανθεσσαλική Στέγη» σας προσκαλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Μελών, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Μαρτίου 2020 στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου  (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) και ώρα 10:30 π.μ. Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ώρα 10.30 π.μ, στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου  (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), οπότε, σύμφωνα με το καταστατικό, απαρτία θα υπάρχει οσαδήποτε μέλη κι αν παρίστανται (Άρθρο 8, παρ.2). 

Η Ημερησία Διάταξη της επικείμενης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης περιλαμβάνει τα εξής θέματα:

  • Έγκριση ετήσιου οικονομικού και διοικητικού απολογισμού
  • Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  • Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μελών Εξελεκτικής Επιτροπής

Στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη. Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια συνδρομή για κάθε Μέλος – Σωματείο ανέρχεται σε 30€.  Για την τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Απόστολο Γαϊτάνη Ταμία της Πανθεσσαλικής Στέγης 6944895988.

Η Γενική Συνέλευση συγκροτείται από δύο (2) αντιπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου κάθε Σωματείου – Μέλους, τα οποία έχουν προς τούτο έγγραφη εξουσιοδότηση από τα νομίμως συγκροτηθέντα Διοικητικά τους Συμβούλια, όπως θα προκύψει από τα σχετικά έγγραφα.

Παράκληση σε όλα τα μέλη που θα συμμετέχουν στην εν λόγω διαδικασία να αποσταλλούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. έως 29 Φεβρουαρίου 2020 τα παρακάτω αντίγραφα σε ενιαίο αρχείο Pdf:

1.Αντίγραφο της Γενικής Συνέλευσης των τελευταίων εκλογών τους

2.Αντίγραφο πρακτικό συγκρότησης σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου

3.Αντίγραφο απόφασης ορισμού αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία (2 από κάθε διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου)

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν οι προαναφερθέντες αντιπρόσωποι εφόσον το Σωματείο τους έχει παρουσία στην Ένωση τουλάχιστον ενός (1) μηνός (Άρθρο 10). Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεκτική Επιτροπή, συνοδευμένες από τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις, υποβάλλονται στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο Στέφανο Κούτρα This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και εως 29 Φεβρουαρίου 2020 προ των αρχαιρεσιών ή και στο E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική και θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Με Εκτίμηση,

Για το Δ.Σ της Πανθεσσαλικής Στέγης

 

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Δρ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ                                ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ